SOSIONOM

Vi ønsker veldig gjerne å ha en sosionom med på laget, nettopp fordi en sosionom har et så bredt fagfelt hvor arbeid med mennesker ligger i kjernen.

Det vi ønsker av denne spalten er å opplyse om hvor og hvem man kan kontakte for å få hjelp og tilrettelegging til forskjellige ting.
Det kan f.eks være å forklare hva en ansvarsgruppe er og gjør, og hvorfor det kan være en fordel å ha på plass som ME pasient, gjerne så tidlig som mulig. Eller en informasjonsdag om arbeidstiltak og lignende.
Det kan også handle om tilbud til pårørende, og f.eks informasjon/råd til helsepersonell og fagpersoner som jobber med ME pasienter.

Men nøyaktig hvordan denne spalten blir finner vi ut av sammen med den riktige personen, dere har helt sikkert noen innspill også! 🙂 

Spalten vil være på vår Snapchatkonto, bli_med, og den aktuelle spaltisten må være komfortabel med å opptre på snapchat. 
Vi vil selvfølgelig gi opplæring og veiledning på hvordan du setter sammen en story på denne måten, så ikke vær redd for å komme med spørsmål! 🙂

Høres dette ut som noe for deg, eller kanskje noen du kjenner?
Send oss en melding på Facebook eller på mail.

www.facebook.com/blimedsnap
blimed.snap@gmail.com