RAKEL

Navn: Rakel
Fødselsår: 1992
Sivilstatus: Singel
Bosted: Horten
Rolle i Bli_MEd: Fast snapper en gang i måneden

Tre ord som beskriver meg:
Nysgjerrig, åpen og kreativ
Noen «fun facts» om meg:

  • Da jeg var barn pleide jeg å drikke de kalde kaffenerestene til de voksne. Idag når jeg er «voksen» selv hater jeg kaffe.
  • Jeg pleide også å åpne brukte teposer og spise innholdet. Skada unge.
  • Jeg har en sanskrit yoni-tatovering over venstre albue. Vet du ikke hva en yoni er? En vagina vel.
  • Jeg presterte, takket være internett- og mobilteknologi anno 2010-ish, å poste den samme «gratulerer med dagen»-hilsenen på facebook-veggen til en jeg hadde ligget med 29 ganger. TJUENI GANGER.

Beste life hacks:
ÅPENHET! Slutte fred med deg selv og kroppen din. Takknemlighet.
Jeg trives best når:
Jeg har troen på at alt kommer til å gå bra.
Jeg drømmer om:
Å bli frisk. Mer realistisk: bo i et stort hus på landet så øde at jeg kan gå naken inne og ute når jeg måtte ønske, med mann og hund. Har verken hus, mann eller hund p.d.d.
Ting som får meg til å le:
Antonio Garza på YouTube.
Ting som gjør meg sint:
Ting som gjør meg sint: Kort fortalt: verden. Ikke så kort fortalt: menneskers voldelige utnyttelse av planeten, dyr og andre mennesker. FrP. At noen seriøst kan bry seg om hvem andre mennesker forelsker seg i. Norges (totale fravær av ansvarlig) klimapolitikk. Ansvarsfraskrivelse, på både et politisk og personlig plan. Bruk- og kast-kultur. Kan fortsette med oppramsing til år 2020.
Min beste egenskap:
At jeg er min egen bestevenn
Verste uvane:
Antageligvis at jeg snakker høyt og fort
Mine tre beste serietips:
1) The good wife! Endelig en serie med en kvinne i hovedrollen, som ikke spiller hore, madonna eller psyko, men som faktisk er skikkelig power. I tillegg er serien, som handler om advokaten Alicia Florrick, utrolig bra. Se også spin-offen The good fight. 2) Dexter! Old, but gold. Elsker du krim, elsker du denne. Hver sesong tar for seg én seriemorder av ganger, som holder spenningsnivået oppe. 3) Love Island UK. Har du sett den norske versjonen og lurer nå på hva som er galt med meg? Fortvil ikke, dette er i en så fjern liga at man tror nesten ikke det er samme program. Skikkelig Paradise-stemning, og sister Rach elsker Paradise. Kan ses på Viaplay/Viafree.

Jeg kan også følges på:
Snapchat:
Instagram: 
Facebook: