Lyst til å være gjest hos oss?

Ser det gøy ut å snappe på denne måten? Det er det!

Så om du har litt lyst, men kanskje er litt redd for å kaste deg i det, bare gjør det! Vi forbereder deg godt i forkant, og lover å ta godt vare på deg gjennom det hele. 

Vi setter stor pris på deg som vil være gjest hos oss! Dere er viktige for at Bli_MEd blir så bra som den er. Her kommer litt informasjon om hva som vil skje om dere vil bli gjest hos oss. 

Vi ønsker å kjøre en liten prøverunde i forkant før nye gjester kommer til på snappen. Dette er ikke en stor, skummel greie. Grunnen til prøverunden er at vi opplever innimellom gjester som melder seg og ikke har erfaring nok til f.eks å vite hvordan man tekster video eller legger ut bilder fra kamerarull, og det er helt greit! Men vi ønsker å fange det opp i forkant så vi kan hjelpe dem med disse tingene før de snapper for alle våre følgere. Det vil si at når dere kontakter oss får dere velge dere en dag hvor dere lager en kort story for oss i teamet. 

Prøverunden skal inneholde:

  • en presentasjon, gjerne en som er litt mer enn et bilde og et navn. Det er lov å være kreativ!
  • et kort tema. Dette kan være om noe du kan tenke deg å snappe om for Bli_MEd eller det kan være om hvorfor rød er yndlingsfargen din osv. Bare for at vi skal få et inntrykk av deg som snapper. Dersom du velger å snappe om et tema du ønsker å snakke mer om kan du gjerne gi oss starten av temaet, da det ikke er nødvendig at du fyller en hel dag på prøverunden. Husk å lagre snappene om du skal bruke dem igjen. 
  • en oversikt over tema du kunne tenke deg å snappe om hos oss

I Bli_MEd har vi utarbeidet noen enkle instrukser slik at dere ikke trenger å lure på hva vi ønsker av dere. Klikk her for å finne instruksene (PDF).

Når du har lest instruksene kan du fylle ut ett spørreskjema og vi vil ta kontakt med deg så snart vi har kapasitet. Trykk her for å komme til skjemaet. NB! Det du fyllet ut på skjemaet blir i det du trykker send lagret i våre systemer. Dersom du har sendt inn, og ønsker at det skal bli slettet i ettertid, henvend deg som beskrevet under. NB!

Henvend deg gjerne til oss på melding gjennom facebooksiden (trykk her for å komme til den) vår eller på mail blimed.snap@gmail.com dersom du har spørsmål om instruksene, har sendt inn skjema før og vil ha det slettet eller lurer på noe.