Janne

Navn: Janne
Fødselsår: 1971
Sivilstatus: Singel
Bosted: Drammen
Jeg startet i Bli_MEd: Oktober 2020
Rolle i Bli_MEd: Fast månedlig snapper
Tidligere roller i Bli_MEd: Gjest

Tre ord som beskriver deg:
lojal, støttende, dyrekjær
Noen «fun facts» om meg:
Jeg har bodd på landet og hatt en liten flokk gammelnorsk spælsau, jeg har sett en fremmed ubåt i norsk vann på nært hold (utenfor en militærbase 😶), jeg har hatt et langvarig forhold til en doom metall musiker.
Tre beste “life hacks” :
* Frottė morgenkåpe jeg popper rett inn i etter dusjen og håndkle surret på hodet, så jeg slipper å bruke energi på å tørke meg.
* Alltid ha en kurv med vannflaske, håndarbeid, skrivesaker, frukt/salt kjeks, mobil lader osv, som det er lett å ta med rundt omkring i huset, eller ut i hagen.
* Jeg har kuttet en gjennomsiktig, tom såpeflaske til en holder til mobilen min, som jeg har skrudd fast på kommoden rett inntil sengen. Setter jeg telefonen i den og vrir litt på den, kan jeg ligge på siden og se en serie feks, om jeg må ligge en stund i sengen.
Jeg trives best når:
Jeg er sammen med dyra mine. Veldig gjerne mens jeg kjører en nattlig tur med hundene på el-scooteren, der de får snuse og kose seg mens kilometerne går, og jeg lytter til lydbok eller musikk. Før var det når jeg var på tur i skogen med hest eller hund.
Jeg drømmer om:
Å bli frisk(ere).
Ting som får meg til å le:
Morsomme dyr, happy mennesker med god energi, klønete humor.
Ting som gjør meg sint:
løgn, utroskap, respektløshet.
Min beste egenskap:
At jeg er ærlig.
Verste uvane:
Potetgull …
Mine tre beste serietips:
Beyond, Outlander, How to get away with murder (virkelig vanskelig å velge bare tre)