CECILIE

Navn: Cecilie
Fødselsår: 1987
Sivilstatus:
Jeg er gift med Andreas, og vi har to barn sammen.
Bosted:
Finstadbru i Aurskog-Høland
Jeg startet i Bli_M
Ed: Jeg blei en del av adminteamet høsten 2018, og startet som fast snapper i januar 2019.
Rolle i Bli_MEd:
Jeg snapper fast ca. en gang i måneden og er i tillegg administrator, der mine hovedoppgaver er grafisk design og å poste innhold på Facebooksiden og Instagramkontoen vår.
Tidligere roller i Bli_MEd:
Tidligere hadde jeg ansvar for å følge opp gravidspaltisten, og for å skrive bursdagsinnlegg når noen i Bli_MEd hadde bursdag.

Tre ord som beskriver meg: 
Nysgjerrig, omsorgsfull og feminist.
Noen «fun facts» om meg: 
– Jeg kan vifte med lilletåa uten å bevege de andre tærne.
– Jeg har hatt jobb som syngende nissejente.
– En fremmed gatemusikant har sunget om meg mens jeg danset oppover Karl Johan iført en rød og en svart sko.
– Min første katt het Tåfis, og senere har jeg blant annet hatt en katt som het Per-Gustav-Klaus-Kåre-Med-Håret-Den-Andre.
Beste life hacks: 
– Gode rutiner, kalendere og apper til å organisere livet og huske ting.
– Vi lager ofte opp ekstra mat når vi først er i gang, så har vi til flere dager og sparer både tid, krefter og penger.
– Jeg tar bilde av gavene vi gir og får sammen med f.eks. kortet som følger med, slik at jeg enkelt kan sjekke hva vi har gitt til/fått fra hvem.
– Vi bruker poseklype i bunnen av tortillawrapsen til ungene.– Vi bretter klærne slik at de kan oppbevares på høykant, og (mannen) bretter stretchlaken slik at de tar mindre plass.
Jeg trives best når: 
Jeg trives i mange sammenhenger, men aller mest sammen med barna og mannen. Jeg trives ute blant andre folk, og hjemme i sofaen med Netflix og snacks. Jeg trives aleine med levende lys rundt meg, en god penn i hånda og ei fin notatbok eller en bunke brevpapir foran meg. Jeg trives når det er system og orden rundt meg, jeg har en viss oversikt og kontroll over mitt eget liv og jeg ikke er så smerte- og symptomprega.
Jeg drømmer om: 
Jeg har mange drømmer, noen mer oppnåelige enn andre. De idealistiske er selvsagt slikt som fred på jorda, rein natur og god helse, frihet og et godt liv for alle. De mer hverdagslige, selvsentrerte drømmene er blant annet å kunne leve et helt normalt liv og få meg vaskerom, spisestue og katt.
Ting som får meg til å le: 
Jeg ler mye, og av mye forskjellig! Barna mine og mannen min, memes, tørre vitser, ordspill, Tim Minchin, tragikomiske hendelser i min egen hverdag og katter, for å nevne noe.
Ting som gjør meg sint: 
Uærlighet, hånlighet, hovmod, trangsynthet og hersketeknikker.
Min beste egenskap: 
Jeg har empati med andre og prøver alltid å se ting fra flere sider enn bare min egen.
Min verste uvane
Jeg overvurderer hvor mye jeg skal greie å få gjort, selv om jeg senker lista mange, mange hakk – og kommer ofte for sent. 
Mine tre beste serietips: 
– Lucifer
– Outlander
– Supernatural