ME og Covid-19

Opprinnelig postet på Snapchat 30. januar 2021.

Ingebjørg Midsem Dahl er forfatteren av boka Aktivitetsavpassing – For en bedre hverdag med ME. På bokas facebookside har hun delt en video hvor hun kommer med litt tanker rundt vaksine eller ikke for ME-pasienter og sier at det kanskje vil variere ut fra hvor du er i sykdomsforløpet ditt. Trykk her for å komme til videoen.

ME-foreningen

ME-foreningen har selv delt dette på sin facebookside tidligere i Januar: Solve ME/CFS Initiative har en omfattende side med informasjon om ME og Covid-19. Siden oppdateres, så det vil komme ny informasjon etter hvert. Informasjonen kommer fra klinikere som Nancy Klimas og Lucinda Bateman. Trykk her for å komme til nettsiden.

Ellers er det mye nyttig som legges ut på facebooksiden til ME-foreningen, så den anbefaler jeg å følge! Du finner mer om Covid-19 om du skroller litt nedover, men du finner også mye annet spennende! Link til facebooksiden her.

En siste link

I denne her er det flere forskere som har kommentert saken. Mange av de samme navna dukker opp i denne linken også, og er mer omfattende. Eg har ingen god oversikt over innholdet her, men den inneholder blant annet underoverskriften «ME/CFS Expert’s Recommendations». Svar gjerne på pollen nederst på siden. Trykk her for å komme til nettsiden.

NB! Alt dette er informasjon som vil være utdatert når nye rapporter kommer plass, så følg med utover året. Dette innlegget vil fjernes eller endres når ny informasjon blir tilgjengelig. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.