MARLENE

Fødselsår: 1992
Sivilstatus: Forlovet
Bosted: Kristiansund
Rolle i Bli_MEd: Fast vlogger en gang i måneden.

Tre ord som beskriver meg: omsorgsfull, snill og sta.
Noen «fun facts» om meg:
Jeg har spilt klarinett i korps.
Jeg spiser sjokolade hver dag!
Jeg liker å ha det stille når jeg kjører bil – ingen musikk når jeg får bestemme med andre ord.
Jeg har aldri bitt negler, og føler fingeren er amputert om jeg knekker en.
Yndlingsfaget mitt på skolen var matte.
Jeg har to arr i panna fra vannkopper i 10ende klasse.
Mine beste «life hacks»: Bruk hjelpemidler, det er absolutt ingen skam å spare energi. Friske mennesker bruker det dem og! Støyreduserende headset gir meg mulighet for et fristed uansett hvor jeg er i verden, filterbriller passer på synet mitt og rullestolen skyver PEM litt lengre frem enn vanlig. Ha en rytme om mulig slik at du har en forutsigbar base/hverdag, så kanskje tåler du endringer bedre etterhvert som man finner tålegrensen. Vær tålmodig, ta en dag av gangen.

Jeg trives best når: jeg er hjemme i kjente og rolige omgivelser, med Kristian og Tiko, gjerne med god mat og avslapning. De er min safe-place, og jeg føler meg trygg og elsket sammen med dem. De lader meg!
Jeg drømmer om: et A4 liv, med hus, barn, hund og stasjonsvogn. Jeg drømmer såklart om god helse, men velger å drømme etter noe realistisk som jeg forhåpentligvis kommer til å oppleve.
Ting som får meg til å le: Tiko! Og samboeren min såklart, med sine teite pappavitser og sprell. Modern family er også en slager, og søte dyrevideoer på YouTube. Har også veldig morsomme venner, de fortjener å bli nevnt! <3 
Ting som gjør meg sint: stress kan utløses i sinne. Bortsett fra det er urettferdighet, vold og dyreplageri noe som får kroppen til å øke temperaturen et hakk eller ti.

Min beste egenskap: Jeg er veldig empatisk, og syns det er en fin egenskap å ha i sekken.
Min verste uvane: fikler med ting! Snurrer på ringer, drar i smykker o.l. hvis jeg er stressa/nervøs eller må konsentrere meg. Er også veldig selvkritisk, så det jobber jeg med å endre.

Mine tre beste serietips: Jeg lar overnevnte være en snik-favoritt, og benytter muligheten til å tipse dere om:
Elementary
The Handmaids Tale
Call The Midwife.
Vidt forskjellige serier, men alle veldig veldig bra!

Jeg kan også følges på:
YouTube – Marlene Sanness
Instagram – marlenesanness