BliMEd bildet 2018

Sterkt inspirert av «Hegeprosjektet» tok jeg(Isabell) kontakt med Ellen Wilberg allerede i fjor og spurte om hun kunne være interessert i å lage og donere et bilde til oss som vi kunne selge til inntekt for ME forskning. Og hun var ikke vond å be!

Dette året har jo vært preget av store forventninger til forskningen på Haukeland, og mange tårer og knuste drømmer da resultatet på Rituximabstudien kom ut negativt. 
Men det skjer mye bra på forskningsfronten, både nasjonalt og internasjonalt, og vi er nærmere store svar enn noen gang.

Så når vi skulle velge tema for årets bilde var det naturlig at det ble håp.
For selv om det føltes mørkt og håpløst ut da vi fikk resultatene på Rituximabstudiet i vår, så er det fortsatt mye positivt som skjer der ute.

Så la oss presentere årets bilde:

Er det ikke nydelig??
Trykk her for å lese mer om kunstneren og hvilke tanker hun hadde rundt symbolikken i bildet.

Hvor kan det kjøpes?


Bildet vil kun være tilgjengelig mellom 20.november til 20.desember, så her må dere handle raskt dersom dere ønsker å sikre dere et eksemplar! Bestiller dere før 25.november rekker dere å få det før jul, eventuelt 8.desember dersom du velger express shipping.

Bildet finner dere her:
https://www.inprnt.com/profile/bli_med/

Det er ca 20×25 cm og koster 25 dollar, altså ca 211 norske kroner.
Frakt er på 75kr, eventuelt 116kr dersom du velger ekspress shipping, så du holder deg godt under tollgrensen.

Vi har valgt å selge bildet gjennom inprnt fordi de er et profesjonelt firma som tar seg av jobben med å printe og sende bildene, noe som sparer oss for mye jobb, samt gjør at dere får bildene tilsendt fortløpende i fantastisk kvalitet.
Ellen har brukt disse tidligere og har bare god erfaring med de!

Også går 50% av salgsummen direkte til ME-foreningens forskningsfond! <3